Prijava

Vaša prijava

U prometnoj na DC31 poginuo 42-godišnjak, vozio je prebrzo i bez pojasa

[]

Jučer, 15. kolovoza oko 14.40 sati, 42-godišnjak upravljao je osobnim automobilom marke Hyundai zagrebačkih registarskih oznaka, nije koristio sigurnosni pojas, a kretao se državnom cestom D 31 u smjeru juga. Dolaskom do stupa javne rasvjete u blizini skretanja za ulicu Selci zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te u zanošenju prešao preko šljunčanog proširenja i mekog terena te preko kolničke trake namijenjene za promet vozila iz suprotnog smjera do autobusnog ugibališta gdje je naletio na prednji dio osobnog automobila Renault zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a koji se kretao državnom cestom D31 u smjeru sjevera i u izbjegavanju direktnog sudara skrenuo u desno na autobusno ugibalište. Nakon naleta na drugo vozilo, udara u rubni kamen i prevrće na krov.

U prometnoj nesreći 42-godišnji vozač je smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Dok je 25-godišnjem vozaču liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Zbog očevida, promet državnom cestom D31 bio je obustavljen u potpunosti od 15 do 19.50 sati, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Objava U prometnoj na DC31 poginuo 42-godišnjak, vozio je prebrzo i bez pojasa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.