Prijava

Vaša prijava

“Baka ima dečka?!”: Urnebesna komedija stiže u Dom kulture Buševec

[]

U Domu kulture Buševec u nedjelju, 25. kolovoza, s početkom u 19 sati, održat će se popularna kazališna predstava “Baka ima dečka?!”. Ovu urnebesnu komediju izvodi Teatar “La. la land”, a glavne uloge tumače Asim Ugljen i Miro Čabraja, koji će publiku nasmijati do suza.

Predstava, koja je uvijek rasprodana, osvojila je srca publike svojom kombinacijom satire i necenzurirane zabave. Glumci kroz svoje uloge istražuju granice humora i ozbiljnosti, prikazujući priču o prevarantu Tomi i nizu humorističnih gospođa u zrelim godinama. Predstava ne samo da potiče na razmišljanje o životu i ljubavi, već jamči i puno smijeha.

Namijenjena odrasloj publici, “Baka ima dečka?!” donosi duhovitu analizu ljubavi, požude i emocionalnih odnosa, kroz razne stereotipe koje autor i izvođač Miro Čabraja vješto razbija kroz svoje likove. Asim Ugljen, poznat po svojim brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama, u ulozi Tome, prvog hrvatskog žigola, sigurno će izazvati reakcije svojim avanturama.

Dramaturgiju ove komedije potpisuje nagrađivana Dorotea Šušak, koja naglašava da humor u predstavi služi kao alat za otvaranje važnih društvenih pitanja.

Ulaznice za ovu predstavu su u iznosu od 10 eura, a zbog velikog interesa karte je potrebno unaprijed rezervirati na broj telefona 098 829 907 (Nenad).

Objava “Baka ima dečka?!”: Urnebesna komedija stiže u Dom kulture Buševec pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.