Prijava

Vaša prijava

Večeras otvorenje oktanskog spektakla na Bugatti Rimac Test traci u Mičevcu

[]

Večeras počinje Formula Student Alpe Adria 2024., manifestacija koja se održava na Bugatti Rimac Test traci u Mičevcu, a koja će trajati sve do 25. kolovoza. Natjecanje se postoji od statičkih i dinamičkih cjelina i to se sve održava od 20. do 25.8. Prva dva dana su tehnički pregledi, a nakon niza istih prve dinamičke discipline kreću 23. i 24., a 25. slijede najzanimljivije utrke Autocrossa i Endurance, što je najzahtjevnije za bolide, objasnio je u najavi događaja potpredsjednik udruge Formula Student Alpe Adria Matija Momčilović.

Na događaju sudjeluje 60 timova iz cijelog svijeta uz tri tima iz Hrvatske. Ovo uključuje više od 1500 mladih inovatora koji su ovih dana stigli u naš grad. Ove su godine osigurani i gaming corner, kutak za djecu te prezentacije pokrovitelja. Cilj ovog oktanskog spektakla je da pokažu naznake budućnosti auto industrije ali i prirede vrhunsku auto-moto poslasticu za sve generacije.

Ulaz za Formula Student Alpe Adria je besplatan, samo se trebate registrirati za besplatne ulaznice.

OVDJE možete pronaći detaljan program po danima.

Objava Večeras otvorenje oktanskog spektakla na Bugatti Rimac Test traci u Mičevcu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.