Prijava

Vaša prijava

Počela je sezona! Za kraj radnog tjedna dođite na rujanski Petek na Gorice

[]

Nakon ljetne stanke, Turistička zajednica Velike Gorice najavljuje povratak manifestacije “Petek na Gorice”, koja će se ponovno održavati svakog prvog petka u mjesecu! Ovaj događaj, koji spaja tradiciju Turopolja s modernim sadržajima, vraća se u već ovog petka, 6. rujna. Ovog puta s dvokratnim programom – u jutarnjim i popodnevnim satima. Jutarnji dio trajat će od 10 do 13 sati, dok je popodnevni dio planiran od 16:30 do 19 sati.

U popodnevnom programu organizatori posebno izdvajaju sadržaje posvećene najmlađima. Čarobno pero predstavit će i prodavati svoje zanimljive proizvode za djecu, dok će se Malac Genijalac pridružiti kako bi posjetiteljima predstavio programe koje pripremaju za novu sezonu. Također, organiziraju radionice pod nazivom “Glina i vino”, te izradu prirodnog balzama za usne u Centru za posjetitelje. Uz sve to, posjetitelje očekuje besplatna degustacija novih Somersby bezalkoholnih napitaka tijekom popodnevnog programa. Za sudjelovanje na radionici “Glina i vino” i radionici za izradu balzama za usne su potrebne prijave.

U nastavku sezone čekat će nas i Mljac i Art plac kao i do sada. Na ART PLACU će se predstaviti izlagači poput Obrta Megy Design, Etno radionice Čehulić, Obrta Mogut, MartArt – Turopolka, te Global Etažeri. Na MLJAC PLACU očekuju posjetitelje izlagači kao što su OPG Balažić, OPG Brozović, Turopoljske štrukle by Ivana Belošević, DŽ Buševec, OPG Marija Robić, OPG Branko Kovačić, Udruga žena Naš Rakitovec, OPG Bedeković, Klub žena Pokupsko, OPG Štefanec Milan, Destilerija Gavran, OPG Mira Krković i OPG Kolarić.

Manifestacija se održava na već poznatoj lokaciji u Parku plemenite općine turopoljske, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi izlagača. Iz Turističke zajednice grada Velike Gorice pozivaju sve da se pridruže manifestaciji “Petek na Gorice”, uživaju u bogatom programu i podrže lokalne proizvođače i kreativce.

Objava Počela je sezona! Za kraj radnog tjedna dođite na rujanski Petek na Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.