Prijava

Vaša prijava

Bliži se 13. Noć muzeja: Muzej Turopolja pripremio izložbu o 25 godina POT-a


Muzej Turopolja već tradicionalno sudjeluje u manifestaciji “Noć muzeja”. I ove godine pripremljen je bogat program za sve uzraste. Posjetitelji će moći razgledati stalni postav Muzeja na katu te izložbu “Turopoljsko bratstvo na prijelazu milenija” koja govori o 25 godina djelovanja POT-a, ali i sudjelovati na radionici izrade strašila od komušine ili izrade podgutnice, sve pod vodstvom Maje Novak.

– Imat ćemo i dvije pričopričalice, Andreju Krenek i Margaretu Peršić, za koje vjerujemo da već imaju svoju vjernu publiku, a tko ih nije već upoznao kroz naše programe, svakako dođite i poslušajte. Umjetnička škola Franjo Lučić i ove će nas godine počastiti koncertom svojih učenika, a na samom kraju slijedi opuštanje uz velikogoričke glazbenike: koncert kantautora Vedrana Ivoreka te koncert Mungos Brothers Blues Banda. Za sve posjetitelje imat ćemo i okrjepu. Iako se svojim programom nismo direktno vezali uz temu sporta koja je zajednička tema ove 13. Noći muzeja, možemo se natjecati sami sa sobom, odnosno, nadamo se da će nam ove godine doći rekordan broj posjetitelja koji će nadmašiti sve prethodne godine – kažu iz Muzeja Turopolja.

13. Noć muzeja, čije je okvirna tema ove godine Muzeji i sport, održat će se u petak, 26. siječnja. Sve dodatne informacije nalaze se na stranici www.nocmuzeja.hr.

Objava Bliži se 13. Noć muzeja: Muzej Turopolja pripremio izložbu o 25 godina POT-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.