Prijava

Vaša prijava

HNK GORICA Protiv Intera samo pobjeda dolazi u obzir


Velikogorički prvoligaš Gorica u 20. kolu ubilježila je poraz od Slaven Belupa u Koprivnici. Kranjih 2:0 za domaćina i ne odražava pravo zbivanje na travnjaku Gradskog stadiona. Samo dva gola razlike još je i dobar krajnji ishod za momčad Sergeja Jakirovića, koja se možda i prvi put ove sezone osjećala u potpunosti inferiorna u odnosu na svojeg suparnika.

Goričani da nisu na vratima imali fenomenalnog Kristijana Kahlinu, koji je doista izrastao u vrhunskog vratara, poraz bi bio i puno uvjerljiviji. Ovako, ne preostaje ništa drugo nego sada sve misli usmjeriti prema suboti. Naime, tada Gorica na svojem stadionu dočekuje momčad Intera i s obzirom na sve što su ove dva sastava prikazali u dosadašnjem dijelu sezone, slobodno možemo konstatirati, samo pobjeda Gorice dolazi u obzir.
Jer, u suprotnom, mogli bi iskompromitirati puno toga lijepoga i dobroga što su učinili u proteklih 20 kola.

Goričani su trenutno na petom mjestu, ali sada Hajduk zaostaje samo jedan bod, pa je pobjeda i više nego potrebna. Utakmica protiv Zaprešićana na rasporedu je u subotu od 17.30 sati na Gradskom stadionu, pod reflektorima naravno.

Goran Klobučarić

Objava HNK GORICA Protiv Intera samo pobjeda dolazi u obzir pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Engleski za bebe!