Prijava

Vaša prijava

U OBILASKU Provjerili smo kako teku radovi na gradskom groblju u Kušancu


Rade strojevi na gradskom groblju u Kušancu gdje će do ljeta biti spremna mrtvačnica, odnosno jedan dio za ispraćaj pokojnika, takozvane udarnice, ali i uređen okoliš. Unutra su već pred završetkom građevinski, fasadarski radovi, postavljena je izolacija, vodovodna mreža, a pri kraju je i oborinska odvodnja. Teren je danas obišao gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima kako bi provjerio dinamiku radova.

“Molim naše sugrađane da se još malo strpe. Obećajem da ćemo, uz Mirogoj, imati jedno od najljepših i najuređenijih groblja u Hrvatskoj”, poručio je gradonačelnik. Vrijednost radova na samom objektu za ispraćaj je oko 4,5 milijuna kuna bez PDV-a, a unutar će se, uz mrtvačnice za pokojnike, naći i uredi za zaposlenike kao i pripadajući sanitarni čvor kojeg će moći koristiti i građani. Paralelno se širi i groblje, otvaraju se nova polja, a gradonačlenik najavljuje i dogradnju parkirališta te biciklističkih staza.

Više pogledajte uskoro u video prilogu…

 

Foto galerija:

Objava U OBILASKU Provjerili smo kako teku radovi na gradskom groblju u Kušancu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.