Prijava

Vaša prijava

Kineska delegacija u Gorici: zainteresirani za izgradnju stadiona i kampa


Ono što se ovih dana šuškalo sad je izašlo na vidjelo. Ipak, tek u obliku objave na Facebooku. Dok službeno pripćenje i potpise na ugovore i dogovore čekamo, evo što kažu gradonačelnik Dražen Barišić i prvi čovjek nogometa u VG, Nenad Črnko koji su danas ugostili kinesku delegaciju investitora na čelu s gospođom Jiang Yu.

“Gospođa Yu i njezini suradnici pokazali su poseban interes za izgradnju stadiona i nogometnog kampa u našem gradu”, piše gradonačelnik. 

Šef HNK Gorice i član Izvršnog odbora HNS-a, Nenad Črnko također se pridružio obilasku, a evo što on poručuje:

“Ne treba pisati o povijesnim danima, jer u svakodnevnim aktivnostima koje provodimo i doprinosimo boljitku takvih ima mnogo. Danas nakon nekoliko mjeseci aktivnog pripremanja imali smo privilegiju da grad Velika Gorica i naš gradonačelnik Dražen Barišić zajedno sa svojim suradnicima prime jednu od značajnijih delegacija Kine. Tema je naravno bila prezentacija grada, kluba i lokacije koju su investitori označili u svojim planovima kao najbolju i najpogodniju za najsuvremeniji nogometni stadion možda i najofisticiraniji na svijetu, a koji će Kineski investitori sagraditi u Hrvatskoj. Ovih dana će biti potpisan i poseban memorandum koji će definirati sve daljnje aktivnosti, a nakon toga vjerujem da ćemo svi zajedno ostati ponosni, jer ovo su investicije i koraci kakve je hrvatski nogomet i hrvatski sport odavno zavrijedio rezultatima i promidžbom naše male zemlje u cijelom svijetu”, stoji na njegovoj Facebook stranici.

 

Objava Kineska delegacija u Gorici: zainteresirani za izgradnju stadiona i kampa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.