Prijava

Vaša prijava

Digitalne radionice – Kreirajte na licu mjesta svoju Ads kampanju uz pomoć stručnjaka i kupone za sudionike – prijavite se na radionicu “Google AdWords osnovno”


Slikovni rezultat za google ads osnovno

Razvojna agencija je krenula s interaktivnim radionicama digitalnih vještina u manjim grupama do 12 sudionika. Prva u nizu, nastavno na predavanje o Google AdWords-ima, je radionica za izradu i inicijalno kreiranje Adwords kampanja za Google tražilicu(Search) i za oglašavanje na prikazivačkoj mreži (Display network).

Polaznici će po završetku radionice biti upoznati i moći raditi s Google Ads programom te kreirati početak svojih kampanja za tražilicu i slikovno oglašavanje. Bit će upoznati s postavkama parametara u kampanji te dobiti inicijalne smjernice na što obratiti pažnju.

 

Posebna ponuda za sudionike – Ads kupon 100+400

Iskoristite posebnu pogodnost koju nudimo u suradnji s Googleom: za Vaših prvih 100 kuna uloženih u Ads sustav oglašavanja, darujemo Vam dodatnih 400 kuna!

 

Radionice se naplaćuju 200 kuna po polazniku, avansno, a kako je broj polaznika ograničen na 12 sudionika idemo po principu prve prijave.

Prva radionica  „Google AdWords – osnovno“ će se održati 17.04.2019. godine od 17 do 20 sati na adresi Ustanove, Šetalište Franje Lučića 15, Velika dvorana u prizemlju.

Za radionicu je potrebno donijeti svoja računala.

Link za prijavu ovdje.

Dodatne radionice će se organizirati u drugim terminima zavisno o zainteresiranosti.