Prijava

Vaša prijava

VEGORA - Vegora

[]

[Konferencija] Doniranje hrane – praksa i prepreke

U želji da povećamo svijest javnosti o važnosti ovog pitanja, a slijedom otvorenja prve socijalne samoposluge u našem Gradu, organiziramo panel na kojem bismo voljeli okupiti predstavnike javnog i gospodarskog, ali i civilnog sektora. The post [Konferencija] Doniranje hrane – praksa i prepreke appeared first on Vegora.
[]

Privremena obustava zaprimanja zajmova

HAMAG-BICRO - Zbog prilagodbe softvera prelasku na euro od 20. prosinca 2022. godine privremeno obustavlja zaprimanje prijava za sve zajmove The post Privremena obustava zaprimanja zajmova appeared first on Vegora.
[]

[POZIV] Konferencija za poduzetnice – 2.12.2022. – POUVG -Vijećnica

Women in Adria vas poziva na konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici s fokusom na ključnim temama za poduzetnike: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudske resurse i antistres! The post [POZIV] Konferencija za poduzetnice – 2.12.2022. – POUVG -Vijećnica appeared first on Vegora.
[]

[Poziv] Anketa stanja prehrambenog sustava u Velikoj Gorici

Projekt Cities2030 - Lab Velika Gorica - prikuplja trenutno stanje i potrebe lokalnih proizvođača i potrošača u svrhu kreiranja akcijskog plana za unaprjeđenje lokalnog prehrambenog sustava. Inputi građana i proizvođača važna su karika u daljnjoj organizaciji projektnih aktivnosti. The post [Poziv] Anketa stanja prehrambenog sustava u Velikoj Gorici appeared first …
[]

Natječaj za  očuvanje i razvoj tradicijskih umjetničkih obrta

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je natječaj kojim se potiče tradicijska i umjetnička djelatnost. The post Natječaj za očuvanje i razvoj tradicijskih umjetničkih obrta appeared first on Vegora.
[]

Informativna radionica o HAMAG-BICRO zajmovima

VE-GO-RA u suradnji sa HAMAG-BICRO organizira informativnu radionicu za poduzetnike o mogućnostima financiranja projekata zelene i digitalne tranzicije te projekata usmjerenih na jačanje konkurentnosti i otpornosti te u obrtna sredstva. The post Informativna radionica o HAMAG-BICRO zajmovima appeared first on Vegora.
[]

HBOR Infodan – savjetovanje poduzetnika o programima HBOR-a

Vegora u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) organizira savjetovanje poduzetnika o programima i uvjetima kreditiranja HBOR-a. The post HBOR Infodan – savjetovanje poduzetnika o programima HBOR-a appeared first on Vegora.
[]

Velika Gorica LAB na eventu “Gastro Turopolja”

Agencija VE-GO-RA i Inventivna rješenja d.o.o. kao partneri na EU projektu Cities2030 te dio LAB-a Velika Gorica, organiziraju predavanje u sklopu eventa "Gastro Turopolja" koje će voditi g. Robert Hadžić, konzultant za ruralni razvoj i direktor Udruge OPG-a Hrvatske. The post Velika Gorica LAB na eventu “Gastro Turopolja” appeared first …
[]

ESIF MIKRO ZAJMOVI ZA OBRTNA SREDSTVA

Zajam za obrtna sredstva namijenjen je mikro i malim subjektima za financiranje sljedećih obrtnih sredstva. The post ESIF MIKRO ZAJMOVI ZA OBRTNA SREDSTVA appeared first on Vegora.
[]

Poticaji za privatne iznajmljivače

Prihvatljivi prijavitelj je fizička osoba koja je postojeći iznajmljivač ili skupina postojećih iznajmljivača koji imaju važeće rješenje o odobrenju za pružanje usluga u domaćinstvu, a koja mora/ju, najkasnije u trenutku donošenja Odluke o financiranju projektnog prijedloga imati registrirano trgovačko društvo ili obrt u djelatnosti 55.1 Hoteli i sličan smještaj. The …
[]

Poticaji za ulaganje poduzetnika u turizmu

Prihvatljiva ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, ulaganja u obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost, usavršavanje zaposlenika, troškove konzultantskih usluga za pripremu i provedbu projekta. The post Poticaji za ulaganje poduzetnika u turizmu appeared first on Vegora.
[]

[Predavanje] Povezivanje lokalnih proizvođača i građanstva na primjeru Solidarne razmjene

Agencija VE-GO-RA i Inventivna rješenja d.o.o. kao partneri na EU projektu Cities2030 te dio LAB-a Velika Gorica, organiziraju predavanje u sklopu eventa "Gastro Turopolja" koje će voditi g. Robert Hadžić, konzultant za ruralni razvoj i direktor Udruge OPG-a Hrvatske. The post [Predavanje] Povezivanje lokalnih proizvođača i građanstva na primjeru Solidarne …
[]

[RADIONICA] Kako do kupca, te kako ga zadržati?

Edukacija je namijenjena svim poduzetnicima koji žele osnažiti odnose sa postojećim kupcima, pridobiti nove te generalno imati bolje prodajne rezultate i uspješnu poziciju na tržištu. The post [RADIONICA] Kako do kupca, te kako ga zadržati? appeared first on Vegora.
[]

U tijeku su prijave izlagača na Dane hrane i tradicijskih proizvoda

Povodom Svjetskog dana hrane i Svjetskog dana seoske žene Zagrebačka županija i Grad Zagreb organiziraju tradicionalnu izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“. The post U tijeku su prijave izlagača na Dane hrane i tradicijskih proizvoda appeared first on Vegora.
[]

Potpore poduzetništvu za smanjenje računa za potrošnju plina

Vlada RH je kroz paket mjera za ublažavanje rasta cijena plina pokrenula Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike. The post Potpore poduzetništvu za smanjenje računa za potrošnju plina appeared first on Vegora.