Prijava

Vaša prijava

VEGORA - Vegora

[]

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene #StartupVG

#StartupVG Inkubator upisuje 9. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester. Prijave do 27.03.2023. The post StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene #StartupVG appeared first on Vegora.
[]

PRIJAVITE SE LAKŠI I USPJEŠNIJI PROLAZAK DRŽAVNE MATURE TE UPIS ŽELJENOG STUDIJA UZ VVG

Pripremite se za državnu maturu na VVG-u- maturanti javite se, prijave i dalje traju The post PRIJAVITE SE LAKŠI I USPJEŠNIJI PROLAZAK DRŽAVNE MATURE TE UPIS ŽELJENOG STUDIJA UZ VVG appeared first on Vegora.
[]

Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na #StartupVG – predinkubacijski program

Prijave otvorene do 20.03.2023. te je broj mjesta ograničen. The post Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na #StartupVG – predinkubacijski program appeared first on Vegora.
[]

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA!

The post SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA! appeared first on Vegora.
[]

[RADIONICA] Kako postati poduzetnik uz korištenje mjera HZZ

Informativna radionica za sve fizičke osobe koje planiraju otvoriti svoje poslovanje, a žele se upoznati sa ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje od HZZ-a te obvezama nakon ostvarene potpore. The post [RADIONICA] Kako postati poduzetnik uz korištenje mjera HZZ appeared first on Vegora.
[]

Lab Velike Gorice na trodnevnom programu za transformaciju lokalnih prehrambenih sustava – Cities2030

Velikogorički partneri na istraživačkom projektu Cities2030 su prisustvovali trodnevnom programu koja je skupila osamdesetak sudionika europskih partnera s ciljem potrebnog prijenosa znanja i iskustava 41 partnerske zemlje, a sve s istim ciljem transformacije prehrambenog sustava u svojim gradovima i regijama. The post Lab Velike Gorice na trodnevnom programu za transformaciju …
[]

[Poziv] Prezentacija – Mogućnosti zapošljavanja kroz mjere 2023.g. + vaučeri za obrazovanje

U 2023. godini HZZ nastavlja s mjerama aktivne politike zapošljavanja te korištenje vaučera za obrazovanje. Pozivaju se poslovni subjekti na prezentaciju HZZ-a. The post [Poziv] Prezentacija – Mogućnosti zapošljavanja kroz mjere 2023.g. + vaučeri za obrazovanje appeared first on Vegora.
[]

[RADIONICA] Kako postati poduzetnik uz korištenje mjera HZZ

Prva radionica za sve fizičke osobe kroz koju će se svi zainteresirani upoznati sa ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje, o osnivanju vlastite tvrtke ili obrta te obvezama nakon ostvarene potpore od HZZ za samozapošljavanje. The post [RADIONICA] Kako postati poduzetnik uz korištenje mjera HZZ appeared first on Vegora.
[]

IZVOZNA RADIONICA 2023 ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

18.1.2023.g održat će se Izvozna radionica koja je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? The post IZVOZNA RADIONICA 2023 ZAGREBAČKA ŽUPANIJA appeared …
[]

IZVOZNA RADIONICA 2023 ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? The post IZVOZNA RADIONICA 2023 ZAGREBAČKA ŽUPANIJA appeared first on Vegora.
[]

Potpora HZZ – Zeleno/Digitalno – 2023 – INFO

HZZ mjera za samozapošljavanje Zeleno/digitalno može se dodijeliti nezaposlenim osobama za pokrivanje troškova za osnivanje i započinjanje poslovanja poslovnog subjekta u sljedećim organizacijskim oblicima – obrt, trgovačko društvo, samostalna djelatnost i ustanova. The post Potpora HZZ – Zeleno/Digitalno – 2023 – INFO appeared first on Vegora.
[]

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a. The post Potpora HZZ – 2023 – INFO appeared first on Vegora.
[]

Sretan Božić i uspješnu Novu 2023.godinu!

Čestitka The post Sretan Božić i uspješnu Novu 2023.godinu! appeared first on Vegora.
[]

Sretan Božić i uspješnu Novu 2022.godinu!

Čestitka The post Sretan Božić i uspješnu Novu 2022.godinu! appeared first on Vegora.
[]

Transformirajmo prehrambeni sustav ZAJEDNO – Postanite dio rješenja – Hrana nije otpad

Postoji niz razloga za doniranje viškova hrane koja je i dalje sigurna za konzumaciju. Jedan od najvažnijih razloga je pomoć ljudima koji su u potrebi, no svakako treba nadodati i ekonomsku uštedu i pozitivan ekološki aspekt budući da velike količine viškova hrane koje završe kao otpad imaju negativan utjecaj na …