Prijava

Vaša prijava

DVD Hrašće proslavilo 75 godina postojanja


U sklopu manifestacije obilježavanja 75. godina rada i postojanja DVD-a Hrašće održan je bogati program kojem je uz brojne uzvanike prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Prikazan je film o 75. godina bogate povijesne tradicije DVD-a Hrašće, a slavlje je svojom izvedbom uveličala i poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner.

“Mi smo samo sretni što smo sedamdeset i pet godina uspjeli održati i sačuvati dobro i kvalitetno vatrogasno društvo te smo ponosni što mi ovdje imamo jako puno djece i tradicijski gajimo obiteljsko vatrogastvo”., istaknuo je Zlatko Križanić, predsjednik DVD-a Hrašće.

Čestitkama na dugogodišnjem radu i požrtvovnosti pridružio se i zamjenik gradonačelnika Velike Gorice, Ervin Kolarec istaknuvši kako mnogobrojnost okupljenih gostiju na proslavi obljetnice svjedoči kvaliteti rada DVD-a Hrašće.

“Ovo samo pokazuje koliko se dobro i kvalitetno radi i svjedoči dobrim iskustvima u komunikaciji DVD-a Hrašće i ostalih DVD-ova po pitanjima  potrebne dodatne mehanizacije ili brojnosti u ljudstvu kada su u pitanju naši sugrađani”., istaknuo je zamjenik gradonačelnika VG Ervin Kolarec.

Program manifestacije se nastravio koncertom popularnog hrvatskog pjevača Siniše Vuce i muzičko-zabavnim programom grupe Minas.

Objava DVD Hrašće proslavilo 75 godina postojanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.