Prijava

Vaša prijava

Drugi put uhvaćen pijan za volanom: 6000 kuna kazne i oduzeta vozačka


Ponavljanje je majka znanja, kaže stara narodna, a mi se nadamo kako je lekciju dobro naučio (i zapamtio) vozač koji vozio pijan, i to ne prvi put! Zbog ponavljanja djela policija ga je kaznila sa 6000 kuna kazne te mu je oduzeta vozačka na šest mjeseci. Inače, mladić ima tek 27 godina, a napuhao je 1,78 promila nakon što ga je policija zaustavila u subotu u u 06,55 sati. Vozač je potom smješten u posebne prostorije do otrežnjenja, te je isti dan uz Optužni prijedlog priveden na Općinski sud, Prekršajni odjel u Velikoj Gorici.

Policija je za vikend u svojim redovnim akcijama „Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“ zabilježila 22 prekršaja, od kojih su dva bila vožnja pod utjecajem alkohola, a jedan se od zaustavljenih odbio alkotestirati. Riječ je o 37-godišnjem vozaču koji je zaustavljen u nedjelju u 01,00 sat. Upravljao je osobnim automobilom u Velikoj Gorici, Ulica Matije Magdalenića. Smješten je u posebne prostorije do 12 sati do otrežnjenja, te će se podnijet Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U vrijeme provođenja akcije dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (lake tjelesne ozljede) i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, javljaju iz policije.

Objava Drugi put uhvaćen pijan za volanom: 6000 kuna kazne i oduzeta vozačka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.