Prijava

Vaša prijava

VG BOŽIĆNA BAJKA Gorički glazbenici obradili najljepši božićni klasik


Iz radionice goričkih glazbenika, umjetnika i kreativaca ovog Božića izašla je obrada popularne božićne pjesme “Fairytale of New York” The Poguesa. Na okupu su se skupili dečki iz banda Retrodukcija: Ivan Vidović, Ante Vidović, Mihael Vlah, Marko Bradaš, Krešimir Kottek i Tin Odrčić, te popularni Frik iz Kvarta, Zlatko Majsec i Ana Katulić. Organizaciju snimanja potpisuju gorička kreativna platforma, Plartforma i MediaM, dok su se kamere primili Tomislav Noršić i Mario Žilec koji potpisuje i montažu.

Gorička ekipa spot je snimila u dva dana, na dvije lokacije- u domu kulture u Galženici te popularnom goričkom kafiću Dobar dan, a u spotu se pojavljuju i kadrovi s Prosinca u Gorici kao i simbola Turopolja- Turopoljskog banderija i dvorca Lukavec.

“Htjeli smo dati nešto našem gradu, samima sebi, našim prijateljima i pritom se dobro zabaviti. Ovim putem svima želimo ugodne blagdanske dane, što više veselja i smijeha”, poručila je ekipa.

A evo i spota:

Objava VG BOŽIĆNA BAJKA Gorički glazbenici obradili najljepši božićni klasik pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Badnjak je…