Prijava

Vaša prijava

DOČEK 2020. Uz Harmoniju i vatromet, sprema se i “mali doček”


Još nas jedan dan dijeli od zadnjeg dana ove, 2019. godine. Planovi za svečane dočeke Nove već se pripremaju, a evo kakva vas ponuda čeka u Velikoj Gorici. Na najvećem gradskom programu, Prosincu u Gorici čekaju vas čak dva dočeka, veliki i mali.

U Božićnom selu klince će zabavljati šašavi vilenjaci koji su i za taj dan pripremili zabavni program na poligonu i oko njega, a odrasli će se moći okrijepiti kuhanim vinom, vilenjačkim napitkom i drugim delicijama kao uvertirom u novogodišnje slavlje. Dječji doček na velikoj pozornici ispred Muzeja Turopolje počinje u 17 sati uz interaktivnu novogodišnju pričaonicu Margarete Peršić pod nazivom “Pričom te zovem”, vatreni show Triko Cirkus Teatra i veeeeliki vatromet na kraju programa.

Doček 2020. počinje od 22 sata, kad će pozornicu zauzeti Tamburaški sastav Harmonija. Oni će s nama ove godine odbrojavati zadnje minute stare godine i ispratiti je, vjerujemo, glasno, glazbeno i plesno. Posjetitelje, uz dobre plesne ritmove i puno zabave, čeka kuhano vino i vatromet u ponoć.

Objava DOČEK 2020. Uz Harmoniju i vatromet, sprema se i “mali doček” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.