Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih slavi 3. rođendan uz pub kviz i druženje u Dobrom danu


Kao i svake godine do sada, povodom svog rođendana, Gorički klub mladih pobrinuo se da svi zainteresiranim posjetiteljima osigura ugodnu večer uz zanimljiv program. Na redu je sada već treći rođendan od kako klub postoji, a za razliku od svih dosadašnjih programa gdje su uglavnom ugostili određeni band ili nešto slično, odlučili su kreativnije iskoristiti vrijeme.

Osim tradicionalnog slavlja uz rođendansku tortu, dobru glazbu i još bolju atmosferu, Gorički klub mladih održat će rođendanski pub kviz. U kvizu će se postavljati pitanja općeg znanja, stoga bi svatko trebao moći odgovoriti na njih, a time i prijaviti se i sudjelovati u rođendanskom pub kvizu.

Rođendanski program održat će se u Caffe baru Dobar dan, a počinje u 20 sati. Iz Kluba poručuju kako su pozvani svi, barem na dobro društvo i krišku torte.

Za sudjelovanje u Pub kvizu potrebna je obavezna prijava na gorickiklubmladih@gmail.com s imenom ekipe, brojem članova (koji je u ovom slučaju ograničen na 3-6 članova), te predstavnikom ekipe.

Više o samom događaju i aktualne informacije pratite OVDJE.

Objava Gorički klub mladih slavi 3. rođendan uz pub kviz i druženje u Dobrom danu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.