Prijava

Vaša prijava

PRIJAVI SE! Vegora povodom Dana žena poklanja besplatnu radionicu poduzetnicama


Povodom Dana žena Vegora organizira besplatnu radionicu i konzultacije za poduzetnice, kako bi pokrenule  svoju osobnu promjenu.

Radionica će se održati 05. ožujka 2020. godine od 12 do 16 sati na adresi Vegore. Kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima polaznice će biti vođene kroz 4 koraka procesa upravljanja promjenama: otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.

“Vježbe će pomoći sudionicima izaći iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualizirati budućnost kojoj teže i osvijestiti vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal. Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljat će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u razvoju svojih poduzetničkih ideja”, poručuju iz Vegore.

Osim toga, sudionice će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koje pokažu najveću želju za promjenom Vegora nagrađuje besplatnim konzultacijama.

Prijave na radionicu su OVDJE.

Objava PRIJAVI SE! Vegora povodom Dana žena poklanja besplatnu radionicu poduzetnicama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.