Prijava

Vaša prijava

OŠ Hribar dio novog Erasmus+ programa koji će trajati dvije godine

[]

Nakon što je u protekle dvije godine odobreno financiranje projekta “Our culture – European heritage” i ove je godine Agencija za mobilnost i programe EU odobrila financiranje projektnog prijedloga Osnovne škole Nikole Hribara pod nazivom “Teaching for the Future” u iznosu od 13.607 eura.

Provedba projekta započinje 7. rujna ove godine, a trajat će dvije godine. “Tijekom našeg KA 1 projekta šest učiteljica će sudjelovati na višednevnim strukturiranim stručnim seminarima u nekoliko europskih zemalja, a stečena znanja će diseminirati svojim kolegama u školi kako bi svi zajedno podigli kvalitetu poučavanja na višu razinu.”

Kako navode, primjenom novih vještina i znanja koje će ojačati pomoću europske mobilnosti, unaprijedit će područja koja su prepoznali da trebaju poboljšanje, a to su: uporaba digitalnih alata, razvoj novih metoda učenja i poučavanja te unapređenje interpersonalnih vještina.

Objava OŠ Hribar dio novog Erasmus+ programa koji će trajati dvije godine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.