Prijava

Vaša prijava

Ante (23) iz Gradića se još uvijek traži. Ovako je izgledao u trenutku nestanka

[]

Na stranici nacionalne evidencije nestalih osoba prošlog je tjedna objavljeno da je nestao Ante Barišić iz Gradića. Obitelj je polijepila plakate po gradu i traže bilo kakvu informaciju o svom sinu i bratu.

Informacije koje do sada imamo su da je Ante visok 175 centimetara, crne kratke kose, smeđih očiju te ima bradu. Srednje je tjelesne građe te ima oko 70 kilograma.

Zadnji put je viđen u zagrebačkom kvartu Kajzerica i tada je nosio tamno plavu majicu kratkih rukava, kratke hlače, sive tenisice marke Van te tamno plavi ruksak. Navedeno je i kako na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela.

Ako imate informacije možete se javiti u policijsku postaju i na telefonski broj 192. Osim toga, možete se javiti i obitelji, no mole da im se javljate isključivo s točnim i sigurnim informacijama te da uzimate u obzir kako trenutno prolaze kroz vrlo tešku situaciju. Brojevi na koje se možete javiti su 0923594050 i 0923953305, a iza njih stoje roditelji Božidar i Marina te njegova braća Mihael, Domagoj, Benjamin, seka Sara i mali braco Vito.

Objava Ante (23) iz Gradića se još uvijek traži. Ovako je izgledao u trenutku nestanka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.