Prijava

Vaša prijava

LJETNO KINO: Sutra Plivaj muški i Pazi se čarobnjaka!

[]

U sklopu Goričkih večeri, Pučko otvoreno učilište organiziralo je i ljetno kino uz nekoliko jako dobrih naslova. U slučaju lijepog vremena, koje nas ovog tjedna baš i ne služi, ljetno kino će se održati na otvorenom u parku Franje Tuđmana. Ako kiša ipak odluči uskočiti, projekcije će se održati u kino dvorani, ali su i dalje besplatne. Sutra su na redu animirani film Pazi se čarobnjaka u 18:30 sati te komedija Plivaj muški u 20:30 sati.

Pazi se čarobnjaka je čarobna obiteljska avanturistička priča koja prati dječaka po imenu Terry u živopisnom kraljevstvu Groovynham. Zli čarobnjak Grump bacio je čaroliju mraka na zemlju te tako sreću i smijeh pretvorio u stvar prošlosti. Terry krene u potragu za čarolijom koja će ponovno vratiti sunce i sreću u njihovo kraljevstvo.

Plivaj muški je upečatljiv, očaravajući, duhovit i neodoljivo zabavan film o grupi četrdesetogodišnjih muškaraca, svi u krizi srednjih godina, koji odluče formirati prvi klub sinkroniziranog plivanja – za muškarce. Usprkos skepticima i ismijavanju, trenirani od šampionke, grupa muškaraca kreće na nevjerojatnu avanturu i put na kojem će otkriti mnogo jedni o drugima.

Objava LJETNO KINO: Sutra Plivaj muški i Pazi se čarobnjaka! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.