Prijava

Vaša prijava

Otkazana je Noć borilačkih sportova. “Do nekog novog susreta”

[]

Sutra se u Velikoj Gorici, na trgu Stjepana Radića trebala održati Noć borilačkih sportova. No, organizatori su odlučili kako će ipak otkazati ovogodišnje izdanje zbog trenutne epidemološke situacije.

Kako su objavili, cijelo događanje se otkazuje zbog okolnosti
oko koronavirusa. “Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju, a budući da je zdravlje i sigurnost ljudi na prvom mjestu, predviđenu manifestaciju odgodit ćemo za neko drugo
vrijeme. Ostanite odgovorni, pridržavajte se svih uputa kako bismo širenje zaraze sveli na minimum. Do nekog novog susreta.”, poručili su organizatori.

S obzirom na to da se u Gradu pojavio novi slučaj zaraze i to nakon više od mjesec dana, organizatori su donijeli odluku da u takvoj atmosferi ne žele raditi događaj koji okuplja velik broj gledatelja. Borilački sportovi, kao kontakt sportovi, posebno su „stradali“ uslijed ove krize zbog odgode natjecanja te se nakon smirivanja epidemije činilo da će konačno doći na svoje i zasjati pod svjetlima reflektora u novoj Noći borilačkih sportova.

“Baš onako kako to svojim radom i postignućima opravdavaju zbog čega je i jedina ispravna odluka bila odgoda dok se ne steknu svi uvjeti za organizaciju događaja na razini kakvu zaslužuju.”, zaključuju.

Objava Otkazana je Noć borilačkih sportova. “Do nekog novog susreta” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.