Prijava

Vaša prijava

Vozači i putnici, popodne čelični živci! Zatvara se i Most Slobode

[]

Petak, dan s najvećim gužvama u koji god dio grada da krenuli, posebice već oko 15 sati kad kreću kolone s posla prema središtu ili pak Velikoj Gorici. Ni danas nije iznimka, samo što se danas pripremite na još veće zastoje i čekanja. Osim što je zbog radova zatvoren Most Mladosti prema Novom Zagrebu, danas se nakratko zatvara i Most Slobode, ali i neki drugi pravci kroz koje bi vam obilazak i putovanje danas moglo predstavljati pravi izazov.

Evo koje dionice su zatvorene

Naime, zbog automobilističke utrke INA DELTA RALLY 2020, od 15:45 sati pa sve do ponoći, bit će zatvorene sljedeće dionice po gradu Zagrebu

Most slobode

Avenija Većeslava Holjevca (od Slavonske avenije do Av. Dubrovnik),

Antallova ulica

Ulica Damira Tomljanovića Gavrana (od Ul. E. Murtića do Av.V.Holjevca)

servisne ceste i parkirališta uz istočnu stranu „Zagrebačkog velesajma“.

Alternativni pravci:

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu jug-sjever i obratno su: Avenija Dubrovnik – Most mladosti – Držićeva avenija – Ul. Grada Vukovara, Avenija Dubrovnik – Jadranski most – Savska cesta – Ul. Grada Vukovara.

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu istok-zapad i obratno su: Ulica Grada Vukovara od Savske do Držićeve, Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Ljubljanska avenija, Avenija Dubrovnik od rotora „Remetinec“ do rotora „Zapruđe“

 

Objava Vozači i putnici, popodne čelični živci! Zatvara se i Most Slobode pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.