Prijava

Vaša prijava

JOŠ STIGNETE! Bookmobile ispred knjižnice nudi brojne knjige za razmjenu

['bookmobile', 'knjižnica velika gorica', 'POUVG']

U sklopu današnjeg putopisnog predavanja u vijećnici POUVG kojeg će održati Goran Blažević, ispred središnje knjižnice danas je od 16 sati parkiran i Bookmobile Maje Klarić.

Bookmobile tamo će biti i nakon predavanja što znači da ga još uvijek stignete posjetiti.

Maja Klarić nedavno je pokrenula projekt Bookmobil koji je zapravo restaurirani VW kombi zamišljen kao mobilna kulisa za nastupe i pokretna knjižara, mjesto za druženje, čitanja, razna događanja i radionice, sve vezano uz knjige i čitanje. Tamo danas možete razmijeniti knjige i pronaći neke zaista zanimljive naslove.

Maja je autorica tri zbirke putopisne poezije – Život u ruksaku, Quinta Pitanga i Nedovršeno stvaranje, te dva prozno-poetska putopisa: Vrijeme badema o hodočašću Camino de Santiago i Približavanje zore: Put 88 hramova o zen-budističkom hodočašću u Japanu. Poezija joj je prevedena na engleski, talijanski, španjolski, mađarski, grčki, portugalski i farsi.

Podsjećamo, danas će se održati promocija knjige i putopisno predavanje “Ekspedicija na devi kroz pustinju Rub Al Khali”  Gorana Blaževića. Predavanje počinje u 19 sati u vijećnici POUVG-a, a ulaz je besplatan.

Objava JOŠ STIGNETE! Bookmobile ispred knjižnice nudi brojne knjige za razmjenu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.