Prijava

Vaša prijava

VG Legacy prodaje adventske vijence i tako skuplja novce za goričku hitnu

['humanitarno', 'vg legacy']

VG Legacy tim uvijek je aktivan u svojim volonterskim djelima, a sada su osmislili novi način kako i vi možete pomoći u prikupljanju novaca za goričku hitnu pomoć.

Njihov volonterski tim izradio je predivne adventske vijence s puno ljubavi, a kako kažu, i dugo u noć. Svi su vijenci različiti, drugačijih boja i sa zanimljivim detaljima. Cijena svakog vijenca iskazana je iznad slike, a kreću se od 150 do 250 kuna. Brojni vijenci već su rezervirani i prodani, ali još uvijek možete pronaći neki za sebe.

Sve vijence možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ako ste zainiteresirani, javite se ispod komentarima za pojedini vijenac.

Sav prihod ide za akciju za VG hitnu kako bi opskrbili vozila aparatima koji život znače. Podsjećamo VG Legacy tim ove godine želi opremiti vozila velikogoričke hitne s modernim modularnim defibrilatorom koji se može upotrebljavati i na mokrim površinama, dva prijenosna EKG aparata, dva vakum madraca i video laringoskopom.

Objava VG Legacy prodaje adventske vijence i tako skuplja novce za goričku hitnu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.