Prijava

Vaša prijava

PapaMó i čari Martinja: Saznajte što su pripremili za vas

['martinje u papamo', 'papamo', 'restoran papamo', 'vina iuris']

Proslava Martinja duboko je utkana u tradiciju Velike Gorice i s razlogom za stolom okuplja istinske ljubitelje dobre hrane i vina. Zato su PapaMó chefovi u ovogodišnjem Martinjskom meniju napravili provjerenu selekciju omiljenih lokalnih jela, a vinski znalac Tomislav Taritaš, sljubio ih je sa osvježavajućim Iuris vinima.

Bili smo u posjeti i saznali što nam donosi Martinje u restoranu PapaMó

Nedavno smo se družili u restoranu PapaMó sa ekipom blogera, ljubitelja vina i pizza u organizaciji ”Vilicom kroz Hrvatsku”. Tada smo degustirali 5 vrsta pizza i 5 vrsta vina i uvjerili se da se vino i pizza idealno slažu. Ispred nas je nova, interesantna tematska ponuda a biti će aktualna od Martinja, srijede 11. do ponedjeljka 30. studenog.

Martinjska ponuda elegantan je nastavak ovogodišnjeg vrlo atraktivnog Gastro Turopolja, koji je u svom novom izdanju privukao mnoga radoznala gurmanska nepca. Proslava Martinja duboko je utkana u tradiciju Velike Gorice i s razlogom za stolom okuplja istinske ljubitelje dobre hrane i vina. Zato su PapaMó chefovi u ovogodišnjem Martinjskom meniju napravili provjerenu selekciju omiljenih lokalnih jela a vinski znalac Tomislav Taritaš, sljubio ih je sa osvježavajućim Iuris vinima.

PapaMó Martinjski Meni u tri slijeda (za dvije osobe)

Domaći sir i vrhnje na mladoj rikoli, domaći dimljeni špek, Medvenova kobasica, marinirane cherry rajčice i mirišljava Scrochiarella pogača.

PRVI SLIJED
Domaći sir i vrhnje na mladoj rikoli, domaći dimljeni špek, Medvenova kobasica, marinirane cherry rajčice i mirišljava Scrochiarella pogača. Idealno uz Iuris Sauvignon Blanc Saltwater, čaša 0,15l po osobi.

Domaći buncek, sarma, pečenice sa žara, dinstano kiselo zelje, restani krumpir sa prženom pancetom i krema od hrena s vrhnjem

DRUGI SLIJED
Domaći buncek, sarma, pečenice sa žara, dinstano kiselo zelje, restani krumpir sa prženom pancetom i krema od hrena s vrhnjem. Idealno uz Iuris Graševina, čaša 0,15l po osobi.

Kremasti sladoled od vanilije sa toplo prešanim bučinim uljem i prženim sjemenkama buče

TREĆI SLIJED
Kremasti sladoled od vanilije sa toplo prešanim bučinim uljem i prženim sjemenkama buče. Idealno uz Iuris Sweet Muscat, čaša 0,15l po osobi.

Cijena PapaMó Martinjskog Menua je 189,00 kn a u kombinaciji s odabranim vinima 289,00 kn, naravno, sve za dvije osobe!

Imamo i atraktivan bonus za sve ljubitelje pizze i vina.

Posebna Martinjska ponuda PapaMó pizze i Iuris vina

PapaMó Scrochiarella gourmet pizza svojom originalnošću postala je svojevrsni ”must taste” u Hrvatskoj.

Za obožavatelje ove delikatese u posebnoj Martinjskoj ponudi je PapaMó pizza (priprema se od premium pasirane rajčice San Marzano, mozzarelle Fior di Latte, šampinjona, mini rajčica, pršuta, pancete, grana padano sira, bosiljka i kalamte maslina) s čašom osvježavajućih vina (0,15l). Na izbor su Iuris Sweet Muscat za ljubitelje bijelog vina ili Iuris Plavac Mali za ljubitelje crvenih vina. Promotivna cijena ovog zadovoljstva je nježnih 80,00 kn po osobi.

Vjerujemo da ste motivirani za novo druženje, zato okupite obitelj, prijatelje i rezervirajte svoj PapaMó stol na 099 6222 000 i uživajte u čarima Martinja!

PapaMó Martinje je radost koja putuje kroz tanjure i vinske čaše!

Objava PapaMó i čari Martinja: Saznajte što su pripremili za vas pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.