Prijava

Vaša prijava

Vizažistica Petra Sever iz Velike Gorice organizira humanitarni buvljak odjeće

['humanitarni buvljak', 'petra sever']

Vizažistica Petra Sever iz Velike Gorice dobro je poznato lice u modnom svijetu naše zemlje. Kao i mnogi drugi i ona je odlučila pomoći stradalima u potresu u Petrinji okolici. Tako je na svojim Instagram Storiesima osmislila humanitarni buvljak odjeće i šminke.

Za sada se mogu pronaći razni komadi odjeće, pa čak i neki komadi hrvatskih dizajnera. Cijene su koliko želite ili možete te na upit. “Svakih šest mjeseci se trudim odvojiti od komada koje ne nosim dovoljno često a šteta je da stoje, na taj način pokušavam pročistiti garderobu i doći do neke, za mene capsule garderobe stvari u kojima zaista uživam. Inače razmjenjujem s prijateljicama ili doniram. Kako trenutno nisam u mogućnosti fizički ići volontirati, ovo se činio kao način na koji mogu sudjelovati i doprinijeti za pomoć.”, govori nam Petra.

Novac uplaćujete na @solidarna.fundation, a sve detalje pronađite u Storiesima na Petrinom Instagramu. Buvljak je krenuo jutros pa požurite ako želite sudjelovati na ovaj način.

Objava Vizažistica Petra Sever iz Velike Gorice organizira humanitarni buvljak odjeće pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.