Prijava

Vaša prijava

Za vikend tri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena

[]

Tri prometne nesreće zabilježila je policija u danima iza nas. Jedna je osoba lakše ozlijeđena, a dvije su nesreće rezultirale tek materijalnom štetom.

U akciji „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, utvrđen je 71 ciljani prekršaj; tri osobe vozile su pod utjecajem alkohola, 61 je vozila više od dopuštene brzine, a dvije osobe nisu vezale pojas. Osim toga, i ovoga vikenda jedna je osoba uhvaćena u korištenju mobitela tijekom vožnje, jedna je bila bez vozačkog ispita, jedna bez vozačke, a zabilježena su i dva prekršaja vožnje neregistriranog vozila. Utvrđeno je i sedam ostalih prekršaja iz domene prometa pa je tako ukupno utvrđeno 79 prometnih prekršaja.

U subotu, 27.03. u 01,27 sati, muškarac starosti 47 godina upravljao je osobnim automobilom kolnikom Velikogoričke ulice u mjestu Novo Čiče, gdje je nadzorom utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.09 g/kg alkohola u organizmu. Isti je isključen iz prometa privremenim oduzimanjem vozačke dozvole na 12 sati i podnijet je Prekršajni nalog, javili su iz Policije.

Objava Za vikend tri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.