Prijava

Vaša prijava

SDP predstavio nestranačku zamjenicu- Brankica Žugaj. Trebaju nam stručni, ne podobni!

[]

Gradonačelnički kandidat SDP-a, Glasa i HSS-a Ivo Jelušić predstavio je svoje prvo kadrovsko rješenje, svoju desnu ruku, zamjenicu gradonačelnika, Brankicu Žugaj. Riječ je o nestranačkoj kandidatkinji, dugogodišnjoj ravnateljici goričke Gimnazije, doktorici znanosti koja je u utrku kreće, kaže, neopterećena politikom, sa željom da Goricu oblikuje u grad izvrsnosti, rada i poštenja.

Brankica Žugaj

„Moja je misija svakom čovjeku dati mogućnost kritičkog promišljanja i aktivnog participiranja u građanskom društvu. Ne zanimaju me političke stranke ni moć, želim da uvedemo što više inovacija u sustav obrazovanja i sve druge segmente, da ovo bude grad izvrsnosti, humanosti i novih mogućnosti, baziran na redu, radu i poštenju“, istaknula je Žugaj kojoj su podršku došli dati i profesori i profesorice goričke gimnazije.


„Brankica nije članica stranke, ali to nije problem već rješenje! To nam treba i to želim. Jedino ja ću se u ovom gradu baviti politikom, a svi drugi strukom“, poručio je gradonačelnički kandidat ljevice uz poruku kako je dosta bilo podobnika i stranačkih zapošljavanja.

„Trebaju nam stručni i profesionalni ljudi, oni koji su se za svoje pozicije izborili radom i stručnošću, a ne stranačkim radom i poguravanjem. Dosta je bilo stranačkih podobnika. Moramo prekinuti s tim i uvesti novi model upravljanja“, zaključio je Jelušić.

Objava SDP predstavio nestranačku zamjenicu- Brankica Žugaj. Trebaju nam stručni, ne podobni! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike