Prijava

Vaša prijava

VEGORA: Na novoj radionici razvijte poduzetničke vještine važne u turizmu

[]

Razvojna agencija Grada Velike Gorice otvorila je prijave za novo predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“. Na ovom predavanju će se detaljnije govoriti o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – sve bitne vještine za svakog poduzetnika.

Danas su poduzetničke vještine jedan od ključnih čimbenika za razvoj svake industrije i tvrtke, a poduzetničko razmišljanje postalo je presudno za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu. S druge strane, turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena.”, govore iz VEGORA-e.

Predavanje se održava u utorak13.travnja 2021. godine, u vremenu od 15,00 do 19,00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Voditeljica radionice je Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva. Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Radionica je organizirana u sklopu projekta NESET, financiranog sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.

Objava VEGORA: Na novoj radionici razvijte poduzetničke vještine važne u turizmu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.