Prijava

Vaša prijava

PRIJAVITE SE! Na radionici unaprijedite svoje poduzetničke vještine u turizmu

[]

Razvojna agencija Grada Velike Gorice prošlog je tjedna najavila novo predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“ koje će se održati sutra, 13. travnja.

Na ovom predavanju će se detaljnije govoriti o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – sve bitne vještine za svakog poduzetnika.

Danas su poduzetničke vještine jedan od ključnih čimbenika za razvoj svake industrije i tvrtke, a poduzetničko razmišljanje postalo je presudno za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu. S druge strane, turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena.”, govore iz VEGORA-e i pozivaju na sudjelovanje.

Predavanje će se održati u vremenu od 15,00 do 19,00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Voditeljica radionice je Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva. Na radionicu se još uvijek stignete prijaviti na linku koji se nalazi OVDJE.

Radionica je organizirana u sklopu projekta NESET, financiranog sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.

Objava PRIJAVITE SE! Na radionici unaprijedite svoje poduzetničke vještine u turizmu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.