Prijava

Vaša prijava

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Kožić, Zmajlović i Lovrić predali liste

[]

Do ponoći je otvoren rok kandidatima na predstojećim lokalnim izborima za predaju dovoljnog broja prikupljenih potpisa za kandidature kao i liste za gradska i općinska vijeća, skupštine, mjesne odbore. U Zagrebačkoj županiji liste pristižu.

Prvi su to učinili, kako su se i pohvalili, u Domovinskom pokretu.

“Domovinski pokret je kao prva politička stranka u Zagrebačkoj županiji predao kandidaturu za župana Zagrebačke županije i kandidacijsku listu za skupštinu Zagrebačke županije. Predaju su izvršili kandidat za župana Domagoj Lovrić te kandidati za
dožupane Damir Čičko i Antonio Marina”, stoji u priopćenju.

Kandidaturu za župana Zagrebačke županije predao je i Mihael Zmajlović koji na izbore izlazi kao kandidat koalicije SDP-a i HSS-a, a uz njega su kandidati za zamjenike župana; Mirela Katalenac i Hrvoje Frankić.

„Županija treba ljude koji će vratiti povjerenje u institucije, koji će vratiti građanima vjeru u to da nema nikakve tolerancije prema korupciji i da situacija ne može biti takva da ispred stanovnika budu interesi najužeg kruga prijatelja, obitelji i stranačkih kolega. Moj tim i ja imamo znanje, energiju i motivaciju voditi te promjene i stvoriti suvremenu, naprednu i uspješnu županiju“, rekao je Zmajlović.

Kandidaturu za još jedan mandat župana Zagrebačke županije, s 19.148 potpisa potpore, predao je i još uvijek aktualni župan, Stjepan Kožić. Njegovu kandidaturu podupiru HDZ, BM 365 – Stranka rada i solidarnosti, HSU, HSLS i HNS – liberalni demokrati. Kandidati za njegove zamjenike su Ervin Kolarec (HDZ) i Damir Tomljenović (HDZ).

“Predajom kandidature stavili smo se na raspolaganje biračima. Odluka je u rukama žitelja Zagrebačke županije, koji će 16. svibnja odlučiti imam li povjerenje za novi mandat. O meni najbolje govore realizirani projekti, a moj program nije popis želja, već čitav niz realnih i provedivih projekata. Pozivam žitelje županije da zajednički nastavimo graditi još bolju i uspješniju Zagrebačku županiju”, rekao je Kožić.

 

Objava ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Kožić, Zmajlović i Lovrić predali liste pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.