Prijava

Vaša prijava

Predstavljanje poljoprivredne zadruge “Naš lješnjak”

[]

Poštovani,

Ovim vas putem želimo obavijestiti o nizu prezentacijskih predavanja koja ćemo održati sa ciljem da širu javnost upoznamo sa novoosnovanom Poljoprivrednom zadrugom “Naš lješnjak”.

Prošle smo godine svi bili svjedoci da je velika većina proizvođača lješnjaka samostalnim nastupom na tržištu ostvarila nezadovoljavajuće rezultate, pa smo pred kraj godine odlučili zasukati rukave i okupiti sve proizvođače lješnjaka pod isti stijeg.

Već smo održali dva sastanka na tu temu u Đakovu, ali zbog toga što će zadruga pokrivati jako širok teren (gotovo cijeli teritorij kontinentalne Hrvatske), odlučili smo u siječnju održati niz sastanaka i u drugim gradovima.

Prilažem popis gradova u kojima će se održati predavanja, sa točnim datumom, vremenom i lokacijom. Budući da je broj mjesta u svakoj dvorani ograničen (do 50 mjesta), molim vas da svoj dolazak na predavanje potvrdite e-mailom (tomi@nasljesnjak.eu).

Predavanje će služiti u svrhu informiranja što smo do sada uspjeli realizirati, koji su planovi za ovu, ali i za buduće godine poslovanja zadruge. Također, na predavanjima ćete moći preuzeti potrebnu dokumentaciju i sve ostale nužne informacije za priključivanje zadruzi.

Broj mjesta je ograničen te je obavezna prijava za sudjelovanje na radionici putem poveznice: PRIJAVA

RASPORED PREDAVANJA NA PODRUČJU LAG-A ZRINSKA GORA – TUROPOLJE:

Velika Gorica,  14.01.2023. u 15:00 sati, POU Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica 

Sisak,  21.01.2023. -u 15:00 sati,  Kreativni inkubator Sisak, Ul. Stjepana i Antuna Radića 20, Sisak