Prijava

Vaša prijava

Natječaj za mlade – Najbolje ideje društvenog poduzetništva

[]

Agencija lokalne demokracije Sisak objavljuje

NATJEČAJ ZA MLADE

„Najbolje ideje društvenog poduzetništva“

Mlada si osoba koja ima vlastitu poduzetničku ideju? Ne bi li bilo sjajno predstaviti svoju ideju i koristiti ju ne samo za stvaranje profita već i za pomoć vršnjacima u potrebi? Prijavi se na naš natječaj i postani dio međunarodne mreže mladih koji podržavaju i razvijaju društveno poduzetništvo!

Autori/ce 5 najboljih ideja biti će odabrani/e za sudjelovanje na međunarodnoj razmjeni mladih u Italiji u kolovozu/rujnu 2020.

Svoje ideje dostavi sukladno smjernicama u Uputama za prijavu na Natječaj do 12. srpnja 2020. na e-mail: aldsisak@gmail.com

Natječaj se objavljuje u okviru projekta SWIS-YO: Put prema integritetu i osobnom razvoju osoba s manje mogućnosti. Projekt je usmjeren na pružanje mogućnosti onima koji rade s mladima, posebno onima s manje mogućnosti da steknu vještine, znanje, poznanstva i iskustva u inkluzivnom društvenom poduzetništvu kao razvojnu priliku za sebe i svoje vršnjake. Projekt je nastao iz potrebe za mogućnostima osobnog razvoja, integriteta i uključivanja u društvo bez diskriminacije zbog ekonomskog ili socijalnog statusa.

Više informacija dostupno je ovdje

Izvor: https://lda-sisak.hr/


Pogledajte predstavu ‘Uzbuna u plastičnom carstvu’