Prijava

Vaša prijava

Izmjena Pravilnika o provedbi programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima- od sutra novi rok za prihvaćanje Odluka na AGRONET-u

[]

Obavještavamo primarne poljoprivredne proizvođače u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva da je 03. srpnja 2020 godine objavljen Pravilnik o izmjenama pravilnika o provedbi programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini.

S obzirom da se značajan broj korisnika u prethodnom roku nije očitovao, izmjenom Pravilnika otvoren je dodatni rok za prihvaćanje Odluka na AGRONET-u.

Korisnici koji su u prvotnom roku prihvatili prava i obaveze, nisu navedeni u ovoj Odluci i ne trebaju se očitovati s obzirom da su se već očitovali.

Korisnike koji se još nisu očitovali, a kojima su objavljene Odluke za svaku Mjeru/Podmjeru na AGRONET-u za koju imaju uvjete, pozivamo da se od 10. do 20. srpnja 2020. putem AGRONET-a očituju o prihvaćanju prava i obveza iz Odluke o svim prihvatljivim korisnicima. Isto tako pozivamo proizvođače sjemena, loznih cijepova i voćnih sadnica da se putem AGRONET-a očituju o prihvaćanju prava i obveza iz Odluke o svim prihvatljivim korisnicima za  Mjeru 4. POTPORA ZA PROIZVODNJU POLJOPRIVREDNOG REPRODUKCIJSKOG MATERIJALA u navedenom roku.

U slučaju da korisnik ne prihvati navedena prava i obveze odnosno ne očituje se do 20. srpnja 2020., smatra se da isti nije prihvatio prava i obveze navedene u Odluci te mu potpora neće biti isplaćena.

Napominjemo da daljnjeg produživanja roka za prihvaćanje Odluka neće biti!

Popis korisnika koji imaju uvjete za ostvarivanje prava na Potporu primarnim poljoprivrednim proizvođačima pogledajte na slijedećem linku: https://www.apprrr.hr/wp-content/uploads/2020/07/Popis-korisnika-s-uvjetima-za-ostvarivanje-prava-na-potporu.pdf

Tekst Pravilnika o izmjenama Pravilnika o provedbi Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.apprrr.hr/potpore-primarnim-poljoprivrednim-proizvodacima-u-sektoru-biljne-proizvodnje-i-sektoru-stocarstva/

Izvor: https://www.apprrr.hr/