Prijava

Vaša prijava

Program potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini – Odluke prihvatljivim i neprihvatljivim korisnicima

[]

Obavještavamo korisnike mjera da su danas, 27. studenoga 2020. godine na AGRONET-u objavljene Odluke svim prihvatljivim i neprihvatljivim korisnicima za sve Mjere/Podmjere iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020 godini.

Podsjećamo korisnike da se radi o nacionalnoj potpori male vrijednosti (de minimis potpore) čiji je cilj održati zaposlenost i postojeću razinu proizvodnje na malim poljoprivrednim gospodarstvima u sektoru voća i povrća, cvijeća, sektoru sjemena, kao i proizvodnje biljnog reprodukcijskog materijala te u stočarskim podsektorima govedarstva, svinjogojstva, konjogojstva, ovčarstva, kozarstva i peradarstva zbog osiguravanja kontinuirane opskrbe stanovništva hranom i potpore primarnim proizvođačima uslijed usporavanja gospodarskih aktivnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19.

Pozivamo sve korisnike da što prije preuzmu svoje Odluke putem AGRONET aplikacije obzirom da je rok za eventualne prigovore 8 dana od dana objave na AGRONET-u (odnosno zadnji dan roka za slanje prigovora je 04. prosinac 2020. godine).

AGRONET aplikaciji moguće je pristupiti korištenjem dodijeljenog korisničkog imena i lozinke ili putem E-poljoprivredne iskaznice na https://agronet.apprrr.hr/

Izvor: https://www.apprrr.hr/