Prijava

Vaša prijava

253. Matičin četvrtak

[]


Poziva Vas na 253. MATIČIN ČETVRTAK

na lokaciji: www.matica-gorica.hr

Ministar zdravstva donio je 11. ožujka 2020.g.Odluku o proglašenju epidemije bolesti COVID19 na području čitave Republike Hrvatske. Odluka je i sada na snazi.

Stoga će se projekt MATIČINOG ČETVRTKA Ogranka Matice hrvatske u Velikoj Gorici, nastaviti do daljnjega samo u on line obliku.

—————————————————————–

Na 253.Matičinu četvrtku 1.srpnja 2021.g. održat će se predavanje na temu:

ZANIMANJE: KONTROLOR ZRAČNOG PROMETA

predavanje će održati

Siniša Belošević, inženjer aeronautike

————————————————————-

Ovih dana kad osnovnoškolci i srednjoškolci biraju ne samo smjer obrazovanja za buduće zanimanje, već samim tim i smjer života, umirovljeni inženjer aeronautike Siniša Belošević, će nam govoriti o zanimanju kontrolora zračnog prometa.

Nakon 25 godina staža kao kontrolor letenja i instruktor kontrole letenja radio je 12 godina kao direktor Oblasne kontrole letenja Zagreb pod čijom je kontrolom bio zračni prostor RH i RBiH.

Nakon umirovljenja 2015. g. posvećuje se intenzivno svom hobiju kojim se bavio amaterski od rane mladosti – glazbi. Osnivanjem vokalnog sastava Zlatne godine 2001.g. s kojim zajedno stječe iskustvo i dodatno glazbeno obrazovanje, posvećuje se glazbi kao zborovođa. Sudjeluje u gotovo svim kulturnim i društvenim događanjima u Velikoj Gorici i šire.

————————————————————-


Veselimo se Vašoj posjeti i posjeti Vaših prijatelja

na našu web stranicu!

—————————————————————————————————————————————————-

Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 2, Velika Gorica 10410, OIB:34059890429

The post 253. Matičin četvrtak first appeared on Matica hrvatska Ogranak Velika Gorica.