Prijava

Vaša prijava

Hajduk u Mraclinu

[]

Kako je Mraclin u samo dvije sezone napredovao od šestoligaša do četvrtoligaša, ulazak u zahtjevnije natjecanje treba ojačati igračkim kadrom. Veliko pojačanje za nadolazeću sezonu je Igor Hajduk, koji nakon četiri sezone igranja u Gradićima od jeseni karijeru nastavlja u Mraclinu. Glavni operativac Izvršnog odbora i sportski direktor Luka Cvetnić ima velike zasluge za transfer. Ovaj klasni napadač već je nekoliko sezona cilj mraclinskog kluba i – kako kaže Cvetnić – konačno je došlo do realizacije. Igor Hajduk u prošloj sezoni bio je najbolji strijelac 4. HNL lige – središte Zagreb, postigao je ukupno 30 golova, jednom je na istoj utakmici četiri puta poentirao u protivničku mrežu, a na kontu ima još dva hat-tricka.

Što je prevagnulo da ovaj vrsni strijelac promijeni sredinu, bilo je ponuda od četvrtoligaša i trećeligaša?
– Shvatio sam da Mraclin više želi da dođem u njihovu sredinu, nego što me Gradići želi zadržati. Nakon moje odlične sezone u Gradićima ponuda Mraclina bila je prihvatljiva – rekao je ukratko Igor Hajduk. A na upit da će od jeseni zaigrati u tandemu s Perom Milatovićem kojeg poznaje od djetinjstva, odgovorio je  – Svakako, Pero i ja smo odrasli, znamo se od malih nogu i igrati s takvom klasom bit će mi zadovoljstvo. Vjerujem u dobre igre u Mraclinu, imaju kvalitetnog trenera te igrački kadar. Želim nastaviti s Mraclinom tamo gdje sam stao s Gradićima u smislu golova i položaja na tablici.

Medijima se obratio i predsjednik Goran Vukašinec.
– Moram spomenuti da je s nama ostalo naše najveće pojačanje – trener Damir Milanović, koji je imao poprilično ponuda, također s njim kondicijski trener Mario Škrablin, što nam imponira. Trener Milanović pomogao nam je da realiziramo transfer s Igorom Hajdukom. Hajduk je jedan od ponajboljih igrača u našem turopoljskom prostoru i šire. Zvali smo ga još prije dvije godine, tek sada su se poklopili uvjeti da se nađemo na obostrano zadovoljstvo. Definitivno, jedno veliko pojačanje – kaže predsjednik Vukašinec. A na upit o još nekim pojačanjima odgovara – Imamo jedan povratak na Grabu nakon nekoliko sezona, Dejana Debijađija iz Odre na stopersko mjesto. S nama je i Marko Mataija, desni bočni, koji dolazi iz Hrvatskog dragovoljca gdje je u juniorima igrao Prvu juniorsku ligu. Postoji mogućnost da nam se još pridruže dva do tri igrača.

Foto: NK Mraclin


Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec