Prijava

Vaša prijava

Dučec okupio nove klince

[]

Nakon jednogodišnje pauze, jučer su započele folklorne probe Dučeca. Na veliko zadovoljstvo Uprave i voditeljice Doriane Crnić Vlahovac u rad najmlađe folklorne skupine uključilo se čak osamnaest mališana. Ako se još netko od djece želi priključiti, slijedeća proba je već ovog četvrtka od 18,15 sati. 

S probama su započele i srednja i starija folklorna skupina, a veteranska skupina počinje sljedećeg ponedjeljka. Srednja skupina okuplja djevojčice i dječake od 2. razreda osnovne škole, stoga još jednom pozivamo roditelje da ih uključe u rad Društva. Probe su utorkom i četvrtkom od 19,30 sati. Podsjećamo da se danas u 20 sati na Dučecu održava roditeljski sastanak tamburaškog podmlatka. Malim tamburašima mogu se priključiti djeca od 3. razreda osnovne škole i starija. 

– Unatoč teškoj godini nismo odustali i s veseljem nastavljamo s radom te se radujemo svakom novom i starom članu. Osigurani su svi uvjeti za kvalitetno provođenje našega programa i ulazak u jubilarnu, stotu godinu Dučeca. Iskoristite to i dojdete – poručuju iz Dučeca.