Prijava

Vaša prijava

Noć muzeja 2022.

[]

Organizator Noći muzeja je Hrvatsko muzejsko društvo, a ovogodišnja tema je još jednom „Muzeji – između stvarnog i digitalnog“.

🌃
🦉

Sedamnaesta po redu Noć muzeja, održat će se 28. siječnja 2022. godine u uvjetima koji su više-manje slični onima od prošle godine. To znači u okolnostima u kojima su se kulturne institucije silom prilika „adaptirale“ na novu stvarnost, kada se veliki dio programa odvija u kontroliranim uvjetima i okolnostima uz obvezne Covid-potvrde, kada je bitno smanjen broj posjetitelja na kulturnim događajima, a grupni organizirani, turistički posjeti muzejskim izložbama, gotovo su potpuno izostali u statistikama muzejskih posjetitelja.
Muzej Turopolja i ove godine sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja bez obzira koliko nas trenutne mjere ograničavaju. Kao i svake godine nastojali smo se prilagoditi temi manifestacije tako da će posjetitelji moći razgledati stalni postav na katu muzeja i trenutnu izložbu „Od rata do potresa: pokupska župna crkva 1991. – 2021.“ u prizemlju muzeja.
Za sve one koji nas iz različitih razloga ne mogu posjetiti, a željni su kulturnog sadržaja, nudimo i digitalan aspekt Noći muzeja
➡
aktualnu izložbu moći ćete razgledati i u virtualnoj šetnji postavljenoj na našoj web stranici, Facebooku i Instagramu od 28.01.
U ovoj muzejskoj noći otvoreni smo do 21 h. Pridružite nam se, u stvarnosti ili virtualno, u još jednoj Noći muzeja!
😊

☝
Ulaz u muzej moguć uz važeću Covid-potvrdu.

The post Noć muzeja 2022. appeared first on Muzej Turopolja.