Prijava

Vaša prijava

Jane i Muzej vas pozivaju na izložbu

[]

Izložbu „ Mi smo Jane, Janice“ pripremile smo  u sklopu obilježavanja 20. obljetnice  Ansambla Jane, kako bismo i na taj način približile JANE svim posjetiteljima i stanovnicima grada Velike Gorice i šire.

Ansambl Jane ponosi se mnogobrojnim nastupima, putovanjima i sudjelovanjima na  međunarodnim olimpijadama zborova, festivalima širom Lijepe naše, kao i  osvojenim medaljama i priznanjima s prestižnih domaćih i svjetskih natjecanja u pjevanju.  Svake godine za našu publiku pripremamo samostalni cjelovečernji koncert. Nastupale smo i na smotrama folklora,  susretima vokalnih sastava,  Krapinskom festivalu, Zagorskom glazbenom festivalu Krijesnica, Festivalu pjesama Podravine i Podravlja u Pitomači, Velikogoričkom festivalu VGF-u, u Hrvatskom glazbenom zavodu, Hrvatskom narodnom kazalištu, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, te na brojnim TV snimanjima na HRT-u i Novoj TV.  Sudjelovale smo na gotovo svim manifestacijama u našem gradu kao što su Božić u Gorici, Povorka svjetlosti, Gastro Turopolja, Perunfest, Jurjevo itd.

Djelić svega toga, izlažemo ovdje kroz fotografije, video isječke i osvojene nagrade koje prikazuju dugogodišnji rad protkan požrtvovnošću, smijehom, zajedništvom, entuzijazmom i ljubavlju prema tradicijskoj pjesmi.

Fotografije su iz arhivskih albuma samih članova Ansambla Jane, a neke od njih su fotografirali: Danijel Skrbin, Mario Žilec, Josip Škof, Tatjana Vuković, Iva Lulić, Renato Glogovčan, Josipa Brigljević, Mihael Grabant

Izložbu su pripremile članice Ansambla Jane: Alina Haraminčić, Kristina Majdak, Meri Slunjski

 Grafička obrada: Jim Grafica, Studio Perkušić

Tisak i priprema: Jim Grafica

Pokrovitelji izložbe : Muzej Turopolja, Turistička zajednica Grada Velike Gorice

The post Jane i Muzej vas pozivaju na izložbu appeared first on Muzej Turopolja.