Prijava

Vaša prijava

Željko Sopić silno respektira Goricu i prijatelja Rajka Vidovića, ali naglašava: “Nije bitno tko dolazi na Rujevicu”

[]

RIJEKA Nogometaši Rijeke u nedjelju igraju jednu od tri domaće posljednje ligaške utakmice, gost Rujevice u novom ogledu s velikim ulogom i jurnjavi s Dinamom je Gorica čije je proljeće poput vremenskih uvjeta, oscilirajuće i s puno “hladno-toplih” izdanja. Momčad Željka Sopića opet očekivano ima naglašeni imperativ i veliki je favorit protiv sastava s kojim je baš aktualni trener Bijelih prošle sezone pomalo senzacionalno sačuvao prvoligaški status, a Šibenik gurnuo u drugoligašku provaliju.

– Dosta dobro poznajem momčad Gorice, a i vodio sam je u prva četiri kola. Odigrat ćemo pravu utakmicu na normalnom terenu za razliku od one dvije u sibirskim uvjetima u Velikoj Gorici – kaže Željko Sopić. – Momčad Gorice izrazito respektiram i svog prijatelja, njihovog trenera Rajka Vidovića. Nakon dosta loše serije jako dobro ih je posložio. Protiv Dinama su pružili korektan otpor. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali ponovit ću ono što govorim od prvog dana. Nije bitno tko dolazi na Rujevicu. Znamo kako ćemo se postaviti i od prve minute ćemo krenuti uzeti sva tri boda.

Sopićevo ime neki su od navijača-glasača dodali i zaokružili nedavno i na izbornoj listi. Kao i osječkog napadača Ramona Miereza. Trener Bijelih je i to prokomentirao kad je već vrijeme „od politike“.

– Nisam glasao, to je jednostavno bio splet okolnosti. Taj smo dan uveličali sto godina Drage i bio je to lijep jubilej. Nisam u međuvremenu mogao otići do Zagreba. Politiku i suđenje ne želim komentirati. Ne hvala. Nisam politički nastrojen – rekao je Sopić.

Pravo nastupa nema Selahi, a koljeno još uvijek muči Pjacu.

Objava Željko Sopić silno respektira Goricu i prijatelja Rajka Vidovića, ali naglašava: “Nije bitno tko dolazi na Rujevicu” pojavila se prvi puta na Novi list.