Prijava

Vaša prijava

Ponudio joj prijevoz pa je zatočio u kuću! Spasili ju policajci dok je osumnjičeni uhićen i priveden na krim-obradu

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje slobode na štetu 25-godišnjakinje.

Postupajući po dojavi policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su posumnjali u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje te su kroz suradnju s Policijskim službenicima policijske uprave sisačko-moslavačke proveli kriminalističko istraživanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 34-godišnjak u utorak, 11. lipnja na području Orla ponudio prijevoz oštećenoj te kada je 25-godišnjakinja ušla u njegovo vozilo, s obzirom da ih povezuje određeno poznanstvo, tijekom vožnje, osumnjičeni je počeo s prijetnjama koje su kod oštećene izazvale strah za vlastiti život.

Potom ju je, sumnja se, odvezao u kuću na području Martinske Vesi te joj protupravno oduzeo slobodu.

Oštećenu su na navedenoj adresi pronašli policijski službenici dok je osumnjičeni uhićen i priveden u prostoje policije na kriminalističko istraživanje. Sumnja se da je osumnjičeni počinio kazneno djelo na njenu štetu koje su kod oštećene izazvale snažan osjećaj straha za njen život.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava Ponudio joj prijevoz pa je zatočio u kuću! Spasili ju policajci dok je osumnjičeni uhićen i priveden na krim-obradu pojavila se prvi puta na Novi list.