Prijava

Vaša prijava

Podsjetnik za roditelje i učenike osmih razreda


Molimo učenike i roditelje da čitaju publikaciju  „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2014./2015. – Idemo u srednju!!!“ 

Izdvajamo ove važne obavijesti:

 Prijave obrazovnih programa trajat će do 8. srpnja 2014. uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 29. lipnja 2014.

Naglašavamo svim kandidatima da listu prioriteta treba pažljivo pripremiti tako da se na vrh liste postavi obrazovni program koji se najviše želi upisati, a zatim i ostali, željenim  redoslijedom. Sukladno  tome, kandidat će se optimalno rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a za koji se, prema ostvarenim bodovima, nalazi u sklopu upisne kvote. Posebnu pažnju potrebno je obratiti pri prijavljivanju paralelnih umjetničkih programa na način kako je opisano u gore navedenoj publikaciji na str. 27. i 28.

Ukoliko u sustavu www.upisi.hr vam pri odabiru željene škole svijetli crveno da prijavnica nije popunjena to je sasvim u redu jer prijavnicu potpisuju roditelj i dijete u školi (termine ćemo objaviti naknadno - okvirno 8. i 9. srpnja 2014.) nakon što se zaključaju odabiri učenika.

Ako vam zbog nečeg drugog u odabiru srednje škole svijetli crveno, pročitajte još jednom što ste sve odabrali i eventualno ispravite grešku.

Svi podaci o učenicima osmih razreda (ocjene, prosjek i ostalo) su od strane razrednica upisani u sustav samo nisu još uvijek vidljivi svim učenicima. To je isključivo stvar funkcioniranja programa i rada Carneta na koji ne možemo utjecati te vas molimo za strpljenje.