Prijava

Vaša prijava

"KUMIČIĆ" VOLONTERI NA TELEVIZIJI I RADIJU


Ovaj tjedan volonteri naše škole bili su voditelji i gosti na radiju i televiziji. U nastavku donosimo raspored emitiranja programa u kojima su sudjelovali:

U emisiji ZVONJALICA na City radiju,naše volonterke Natali Špičić i Dora Hudina intervjuirale su volonterku Udruge RAFIKI Josipu Kvesić i koordinatoricu volonterskog kluba učiteljicu Sanju Haljinko. Emisiju ZVONJALICA poslušajte u subotu 22.1.2022. u 9 sati na City radiju.

Volonteri Fran Mikulčić i Dora Hudina te koordinatorica Sanja Haljinko gostovali su u emisiji Zagrebačka panorama. Prilog za emisiju ZAGREBAČKA PANORAMA će biti emitiran jedan dan početkom idućeg tjedna (možda već u ponedjeljak) u 18 sati na HRT 4. Vidjet ćemo tada vjerojatno i snimke na kojima će biti povratna reakcija djece iz Tanzanije na krave koje im uskoro stižu!!!

Na kraju je nekoliko naših volontera intervjuirala novinarka 1.PROGRAMA HRVATSKOG RADIJA za emisiju PET ZA PET, koju možete poslušati na 1. PROGRAMU HRVATSKOG RADIJA u ponedjeljak 24.1.2022. u 13:45.

Više o radu volonterskog kluba pogledajte ovdje.