Prijava

Vaša prijava

VOLONTERI KUMIČIĆA NA NATJECANJU MLADIH HCK


Natjecanja mladih HCK održavaju se od 1996. i na njima je do sada sudjelovalo više od 120 tisuća učenika osnovnih i srednjih škola.

Natjecanje se odvija na tri razine i to gradskoj, međužupanijskoj i državnoj, a provjerava se teorijsko znanje o Pokretu Crvenog križa, poznavanju ljudskih prava i prava djeteta te prve pomoći. Znanje prve pomoći na natjecanju se pokazuje i na praktičnim radilištima s realistično prikazanim situacijama i ozljedama.

Prva (školska/općinska/gradska) razina koju organiziraju društva Hrvatskog Crvenog križa na području lokalne jedinice na kojoj djeluje škola domaćin, održana je u subotu 4. ožujka 2023. u našoj školi.

Volonteri naše škole ove su se školske godine vrijedno pripremali za natjecanje mladih HCK pod vodstvom mentorica Sanje Haljinko i Dubravke Livada.

Za natjecanje su pripremili tri ekipe po šest članova, od kojih je jedna ekipa osvojila prvo mjesto i time se plasirala na međužupanijsko natjecanje.

Osim plasmana na međužupanijsko natjecanje, ekipa je osvojila i vrijednu nagradu, sedmodnevno ljetovanje u i Novom Vinodolskom

Snažan je ovo poticaj pobjedničkoj ekipi da se vrijedno priprema za sljedeću raznu natjecanja.


Županijsko Natjecanje iz kemije

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike