Prijava

Vaša prijava

LANAC DOBROTE U NAŠOJ ŠKOLI


Stručne suradnice naše škole provele su projekt pod nazivom Lanac dobrote. Učenici su tijekom Došašća dobili u „zadatak“ svaki dan učiniti jedno dobro djelo, napisati ga na papirić i ubaciti u kutiju koju je čuvala njihova učiteljica ili razrednica. Dogovor je bio da dobra djela čine u obitelji, školi i u susjedstvu. Djeca su rado prihvatila tu ideju i veselo ju provodila. Sudjelovali su učenici 3.; 4.b; 4.d; 5.d; 6.b i 8.c i njihove učiteljice Danjela Faber i Suzana Nikolić i razrednice Josipa Smrekar, Katarina Grgić Noršić, Stanka Čirjak i Lidija Kovačić.

Puno su toga dobroga napravili naši učenici: pisali susjedima lijepe poruke, pomogli nositi iz dućana, grlili roditelje i govorili im zašto ih vole, prijateljima s kojima se baš ne druže govorili zašto su i oni važni u razredu, uveseljavali djedove i bake, igrali društvene igre s obitelji, pomagali prijateljima u razredu , napravili kućice za ptičice (koje ćemo objesiti u našem školskom dvorištu).

Na kraju su stručne suradnice izradile lanac od njihovih dobrih djela. Mislimo da je vrijedno da podijelimo s vama koliko je dugačak Lanac dobrote naše škole.

Ostale fotografije pogledajte u foto galeriji.


Ulaznice za AIR VG