Prijava

Vaša prijava

KUMIČIĆ ZOVE- PODIJELITE S NAMA SVOJE FOTOGRAFIJE


Dragi učenici Osnovne škole Eugena Kumičića,

vi koji ste u prvom razredu, ali i vi koji ste u osmom razredu i uskoro nas napuštate, dragi bivši učenici, dragi roditelji, dragi nastavnici i svi ostali koji ste na bilo koji način povezani ili ste nekad prije bili povezani s našom školom, pridružite nam se u akciji kojom želimo proslaviti  40. rođendan naše škole!

U želji da se prisjetimo lijepih trenutaka koje smo zajedno dijelili, svih uspomena koje stvaramo ili koje su ostale iza naših druženja, pozivamo vas da podijelite s nama svoje fotografije vezane uz  OŠ Eugena Kumičića (nekad OŠ Veljka Vlahovića). Fotografije mogu biti digitalne, analogne, u boji ili crno – bijele, a posebno nas vesele one koje su nastale u jesen 1975. godine ili u godinama koje su slijedile.

Digitalne fotografije stavite na našu Facebook stranicu ( Oš Eugena Kumičića) otvorenu posebno za ovu priliku ili nam ih pošaljite mailom  (link se nalazi na dnu teksta). Starije analogne fotografije potrebno je skenirati. Molimo vas da napišete  tko je na fotografiji te koje je godine nastala fotografija (ime i prezime pojedinca ili razred koji je na slici, godina kada je slika nastala).

Prvi školski dan, doživljaji s izleta, nastup na školskoj priredbi, odlazak na jedno od mnogih natjecanja iz znanja, neponovljivo maturalno putovanje, vaša recitacija u holu škole, sportski uspjeh postignut za školu, društvo iz školskih klupa, veliki odmor ispred škole u dvorištu na klupi, najbolji prijatelji i prijateljice, prve simpatije... sve je to dio naše zajedničke prošlosti koju želimo objediniti na jednom mjestu.

Prisjetite se školskih dana i uspomena koje oni nose te nam pomognite da ih sve povežemo zajedno. Veselimo se unaprijed!

slike@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr


Vježbom protiv naočala

Državno Natjecanje iz geografije