Prijava

Vaša prijava

Tri zlatne državne medalje iz sinkroniziranog plivanja


Naša učenica Laura Sarić, članica Zagrebačkog sinkro kluba pod vodstvom trenerice Ivne Ištuk, nastupila je prošlog vikenda 09. i 10.06.2018. godine na bazenima Poljud u Splitu na Prvenstvu Hrvatske u sinkroniziranom plivanju za kadetkinje, najvažnije državno natjecanje za plivačice rođene 2006. godine i mlađe.

Na prvenstvu se natjecalo 85 plivačica iz 7 hrvatskih klubova. Naša učenica Laura Sarić, ostvarila je izvanredan trostruki zlatni rezultat:

  1. Mjesto u disciplini solo
  1. Mjesto u disciplini duet
  1. Mjesto u disciplini kombinacija

U disciplini solo koja je bila prepuna prelijepih i zanimljivih nastupa, Laura je izborila nadmoćnu zlatnu medalju, a nastup možete pogledati na linku ispod.

U disciplini duet, Laura je zajedno s kadetkinjom Katarinom Baković dokazala da dvije plivačice mogu plivati poput jedne, pokazavši da je potpuna sinkronizacija pokreta u vodi apsolutno izvediva.

U disciplini kombinacija zajedno sa preostalih 11 kadetkinja, dokazana je nadmoć i izvrsnost u koreografiji i izvedbi čime su osvojile zlatno odličje.

„ Kada sam se približavala postolju na kojem me čekala zlatna medalja, obuzela me velika sreća, ali i nervoza. Prijelomni trenutak koji mi se urezao u srce je bio kad sam vidjela tatu da prvi put plače od sreće. U tom trenutku postala sam svjesna da se moj trud tijekom cijele godine napokon isplatio“ – rekla je Laura.

Velike čestitke našoj Lauri koja nam je svima ovim nastupom ispunila srca srećom i ponosom.


Jurjevo v Mraclinu