Prijava

Vaša prijava

Državna natjecanja


Završavamo jednu uspješnu školsku godinu, a to potvrđuju rezultati  naših učenika na brojnim natjecanjima i smotrama. Nakon niza uspjeha na županijskim natjecanjima, našli smo svoje mjesto među najuspješnijima,  i u znanju, i u sportu, i u kreativnosti. Devet državnih natjecanja, četiri medalje, dva naslova državnih prvaka - zvuči puno, no to je samo dio svakodnevnog marljivog rada naših učenika i učitelja.

Dragi učenici, čestitamo vam na medaljama koje ste donijeli, znanju koje ste pokazali, rezultatima koje ste ostvarili!

Dragi mentori, čestitamo vam na uspjesima vaših učenika!

 

Na Državnom natjecanju iz hrvatskoga jezika predstavljala nas je Anja Makek. U  kategoriji za 7. razred osvojila je 11. mjesto. (mentorica prof. Željka Blažetić)

Na Državnoj smotri LiDraNo sudjelovala je učenica Ida Nuković. Njezin intervju  izabran je u petnaest najboljih novinarskih radova u kategoriji osnovnih škola. (mentorica prof. Antonina Briševac)

Na državnoj Smotri hrvatskog školskog filma sudjelovali smo s portretnim dokumentarnim filmom „Znam kome vjerujem“, a u ime filmske skupine predstavljala ga je učenica Lejla Hadžić. (mentorica prof. Goranka Dimoski)

Na Državnom natjecanju iz matematike sudjelovao je Fran Babić. U kategoriji učenika 8. razreda osvojio je 8. mjesto.  (mentorica prof. Josipa Smrekar)

Na Državnom natjecanju iz biologije predstavljala nas je Erika Hanževački. Natjecala se u kategoriji znanja za 7. razred gdje je osvojila medalju za 3. mjesto. (mentorica prof. Natalia Ivanković)

Na Državnom natjecanju iz fizike imali smo dva predstavnika! Predstavljali su nas Ines Borić i Fran Babić. Fran Babić osvojio je 2. nagradu, a Ines Borić malo je nedostajalo do osvajanja 3. nagrade. (mentorica prof. Zumbulka Beštak Kadić)

Na Državnom natjecanju iz informatike imali smo također dva predstavnika, as natjecanja su se vratili kao državni prvaci! Mihael Kardum zauzeo je 1. mjestou kategoriji Primjena alogoritama (6. razred), a Fran Babić zauzeo je 1. mjesto ukategoriji Primjena algoritama i 2. mjesto u kategoriji Logo (8. razred). (mentoriceprof. Katarina Grgić Noršić i Maja Đuričić)
Na Državnom natjecanju iz informatike imali smo također dva predstavnika, a s natjecanja su se vratili kao državni prvaci! Mihael Kardum zauzeo je 1. mjesto u kategoriji Primjena alogoritama (6. razred), a Fran Babić zauzeo je 1. mjesto u kategoriji Primjena algoritama i 2. mjesto u kategoriji Logo (8. razred). (mentorice prof. Katarina Grgić Noršić i Maja Đuričić)

Sportska natjecanja

Na Državnom prvenstvu u plivanju u Rijeci sudjelovali smo s dvije ekipe. Ekipa plivačica zauzela je 8. mjesto u ukupnom poretku (Zvonimira Munđer, Bruna Palinec, Ema Keserović, Ivona Borić, Ines Borić, Tonka Kokorović, Laura Sarić, Ana Marinov), a ekipa plivača zauzela je 16. mjesto (Leon Plodinec, Leon Mikulčić, David Sarić, Fran Jačimović, Toni Plodinec, Vinko Alilović, Luka Feljan Facko, Tomislav Kvaternik). Mentor prof. Boris Opačić.

Na Državnom natjecanju u badmintonu naše su učenice izborile nastup kao županijske prvakinje. Našu je školu predstavljala ekipa u sastavu: Valerija Gregurić, Luna Klišanić, Lea Kordić i Iva Mišković.  (mentor prof. Stevan Pribić)

 

Bravo, „Kumičić“!