Prijava

Vaša prijava

Naši vrijedni djelatnici uredili okoliš škole!


Unatoč visokim temperaturama, naše vrijedne spremačice i domari proteklih su dana marljivo radili kako bi okoliš naše škole bio uredan i lijep. Rezultat njihovog truda je prekrasan školski prostor koji odiše životom.

Travnjaci su uredno pokošeni, cvjetnjaci su puni šarenog cvijeća, a sve je spremno da otprati učenike na dugo iščekivane ljetne praznike. Kad se vrate, dočekat će ih okruženje savršeno za igru i učenje na otvorenom.

No, nisu samo spremačice i domari zaslužni za naš okoliš. Naše učiteljice su, zajedno s učenicima, provele mnogo vremena na otvorenom, uređujući okoliš škole. Zajedno su sadili cvijeće, čistili i uređivali prostor, te stvorili divne cvjetnjake i prostore za druženje.

Posebno smo ponosni na našu začinsku spiralu u atriju. Ova bujna spirala je prava mala riznica začina koje možemo koristiti u školskoj kuhinji za začine i čajeve. Ovo će biti odlična prilika za učenike da nauče o različitim biljkama i njihovim upotrebama.

Hvala našim spremačicama, domarima, učiteljicama i učenicima na njihovom trudu i predanosti. Zajedničkim snagama smo stvorili predivno okruženje koje će nas sve inspirirati i u kojem ćemo uživati cijele godine.