Prijava

Vaša prijava

OBAVIJEST - Izmjena u autobusnoj liniji od 29.3.2021. zbog radova


Dragi roditelji,

zbog radova na području Kuča došlo je do izmještaja dviju autobusnih stanica i izmjene pravca kretanja autobusa koji će se primjenjivati od ponedjeljka 29.3.2021. godine.

Aubotus će voziti obilaznim pravcem na sljedeći način: kod crkve produžuje ravno Pucekovićevom ulicom, skreće desno u ulicu Franje Lučića te nastavlja ulicom Franje Lučića prema Odranskom RIbiču.

Zbog promjene trase, stanica kod puta za Čičku Poljanju (pokraj trgovine Mlin na počeku ulice Franje Lučića) izmješta se na Pucekovićevu ulicu kod crkve.

Također, stanica u ulici Franje Lučiča kod kućnog broja 58, izmješta se kod kućnog broja 64 (odnosno 111) nakon raskrižja.

Molimo da učenike uputite u promjenu autobusnih stajališta od 29.3.2021. kako bi na pravom mjestu čekali autobus. Isto tako, zbog radova i promjene smjera kretanja, moguće je kašnjenje autobusa na odvoz učenika u 18:10 ispred škole zbog čega će učenici morati pričekati dolazak autobusa te kasniji povratak učenika koji u 18:10 kreću prema Kučama i Čičkoj Poljani.

Predviđeno trajanje radova je mjesec dana te vas molimo za razumijevanje.